Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Erus și prietenii lui, Poveștile lui Ion Creangă, Dimineți în Salonul Mozart, ,,Onix și Barton” sunt spectacolele din programul OCC în luna februarie

Opera Comică pentru Copii (OCC) oferă în luna februarie un program impresionant!

Aventuri fantastice, poveşti, lecții valoroase despre familie, Musicalul ,,Erus și Valea Generozității, baletul ,,Fata Babei și Fata Moșului”, ,,Directorul de Teatru” sunt transmiterile şi spectacolele Operei Comice pentru Copii în luna februarie

Share

Rl online 0 comentarii

29.01.2020 - 11:22

Erus și prietenii lui vă așteaptă la OCC, într-o lume de basm! 

Din februarie îl puteți întâlni pe Erus la Opera Comică pentru Copii, acolo unde călătorește împreună cu micii spectatori într-o aventură fantastică, prin Valea Generozității! Într-un spectacol de o oră, Erus oferă o lecție pentru suflet și amintește ce înseamnă să fii generos. Musicalul ,,Erus și Valea Generozității”, în regia Anei Crăciun Lambru, după cartea lui Alec Blenche se va juca la OCC, în Sala UnderGrant, până la finalul lunii mai. 

Poveștile lui Ion Creangă se bucură de succes la OCC!

 

Doar în acest sfârșit de săptămână mai aveți ocazia să descoperiți baletul ,,Fata Babei și Fata Moșului”, realizat de coregraful Mihai Babușka, la OCC. După trei weekenduri și zece reprezentații alături de cocoșul din ,,Punguța cu doi bani”, Opera Comică pentru Copii a ales să continue repertoriul în aceeași notă, cu un basm scris de Ion Creangă.

Dimineți în Salonul Mozart, alături de ,,Directorul de Teatru” 

Pe 8, 9 și 16 februarie, de la ora 10:00, Opera Comică pentru Copii vă propune să vă întâlniți cu ,,Directorul de Teatru”, în Salonul Mozart! Spectacolul regizat de maestrul Cristian Mihăilescu prezintă povestea hazlie a două cântărețe de operă care își dispută supremația în timpul unei audiții pentru teatrul de operă de la Salzburg. 

 ,,Onix și Barton” ne demonstrează ce înseamnă prietenia adevărată!

Alături de Onix și Barton descoperiți lecții valoroase despre familie, prietenie, singurătate, iubire și rezistentă! În această stagiune, prietenoasele personaje oferă doar patru reprezentații, în Sala UnderGrant, de la ora 10:00, pe 8, 9, 15 și 16 februarie. Programul complet este disponibil pe site-ul instituției ( www.operacomica.ro ), iar biletele pentru toate spectacolele Operei Comice pentru Copii sunt disponibile în rețeaua bilete.ro.

 Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, condusă din anul 2014 de către soprana Felicia Filip. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii încearcă să-i apropie pe cei mici de artă şi cultură, atât prin spectacole de calitate, cât şi prin diverse proiecte conexe.

 

Biroul de Presă

Opera Comică pentru Copii

[email protected]

0751.186.008

 

Comentarii