Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

„Musica Kronstad 2019, ediția a VI-a - Together Sounds Great” 3-9 august Brașov

Unul pentru toți, toți pentru unul, prin muzică!

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.07.2019 - 12:33

În perioada 3-9 august, Festivalul Internațional “Musica Kronstadt 2019”, ediția a VI-a, „TOGETHER SOUNDS GREAT”, aduce la Brașov elitele muzicii clasice mondiale de la: Berliner Philharmoniker, Gewandhausorchester Leipzig, Orchestra Filarmonică din Rotterdam, Orchestra Simfonică „Gran Teatro del Liceo”- Barcelona, Duissburger Philharmoniker, Badisches Staatskapelle Karlsruhe, Orchestra Simfonică Norrköping, Filarmonica „George Enescu”- București, Filarmonica de Stat „Transilvania” - Cluj-Napoca, Orchestra Simfonică a Filarmonicii „Moldova”- Iași, Conservatorul „Giuseppe Verdi”- Milano, Universitatea de Muzică și Artele Spectacolului Stuttgart, Universitatea Națională de Muzică  București, Academia de Muzică „Gheorghe Dima”- Cluj-Napoca, Opera de Stat Timișoara și Opera Brașov.

Spații concertistice inedite în cadrul Festivalului Internațional „MUSICA KRONSTADT 2019, ediția a VI-a -  TOGETHER SOUNDS GREAT”

1. sâmbătă, 3 august, ora 20:00 JAZZ CONCERT  Nicolas Simion Quartet, Clubul Copiilor Brașov

2. duminică, 4 august, ora 20:00 JAZZ CONCERT Nikolaj Bentzon, Clubul Copiilor Brașov

3. luni, 5 august, ora 18:00 Centrul Cultural Reduta Brașov, CONCERTUL DE DESCHIDERE - FESTIVALUL INTERNAȚIONAL ”MUSICA KRONSTADT 2019”

4. marți, 6 august, ora 18:00 Academia MUSICA KRONSTADT  Concert                            Bastionul Țesătorilor Brașov

5. miercuri, 7 august, ora 19:30   RECITAL DE OBOI ȘI CORN ENGLEZ     Centrul Cultural Reduta Brașov

Simone Sommerhalder | Adrian Cioban | Ludovic Armin Cora | Sena Ducariu - pian

6. joi, 8 august, ora 19:30 Clubul Copiilor Brașov, Academia MUSICA KRONSTADT în Concert     

7. vineri, 9 august, ora 18:00 Centrul Cultural Reduta Brașov

Concert de Închidere - Academia și Festivalul Internațional MUSICA KRONSTADT 2019

Festivalul oferă o agendă unică de 7 concerte gratuite întregii comunități, o Academie de Vară alcătuită din masterclass-uri la instrumentele de suflat:  oboi, flaut, clarinet, fagot, corn, trompetă, precum și cursuri de corepetiție, cursuri de muzică de cameră, ansambluri orchestrale de suflători, acestea fiind destinate unui număr aproximativ de 85 de cursanți din România, Spania, Germania, Suedia, Israel și Liban.

 

Unicitatea acestui Festival și Academii la nivel internațional constă în formarea ad-hoc a orchestrei de suflători MUSICA KRONSTADT, ansamblu care va evolua în concerte sub bagheta dirijorilor Gábor Horváth, Emil Vișenescu, Ionuț Podgoreanu, George Hariton.

Componența acestui ansamblu este format din  cursanții Academiei, alături de elitele muzicii clasice mondiale de la orchestrele mai sus menționate.

SALONUL EXPO-Musica Kronstadt găzduiește firme celebre precum Gebr. Alexander Mainz, Germania - fabrică de construit corni, firma Yamaha prezentă cu o varietate foarte mare de instrumente de suflat - flaut, oboi, clarinet, fagot, corn, trompetă, grupul Buffet Crampon, Galileo Dolce din Israel - specializată în constuctia de trompete, Georg Rieger din Germania - specializată în aparatură de precizie dedicată instrumentelor oboi și fagot, Aperto București recunoscută la nivel național și internațional pentru calitatea instrumentelor și accesoriilor comericalizate.

 

 

Comentarii

loading...