Goran Bregovic, concert cu casa închisă la Râmnicu Vâlcea

Toate biletele puse în vânzare pentru concertul lui Goran Bregovic din această seara, din Râmnicu Vâlcea, susţinut cu ocazia redeschiderii celei mai mari baze sportive din oraş - "Arenele Traian", au fost epuizate încă de joi, a anunţat primarul Mircia Gutău.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 07.09.2019 - 14:46

Edilul şef al municipiului reşedinţă a precizat că aducerea cunoscutului muzician din Balcani, care va urca pe scenă împreună cu "Wedding and Funeral Orchestra" şi Elena Gheorghe, în deschidere urmând să concerteze orchestra Filarmonicii "Ion Dumitrescu", a costat 60.000 de euro, bani obţinuţi în mare parte din sponsorizări.

Lucrările de renovare a bazei sportive "Arenele Traian", un simbol al oraşului timp de aproape două decenii, au început anul trecut cu fonduri din bugetul local, după mai bine de şapte ani de la preluarea ei de la Ministerul Tineretului şi Sportului de către Consiliul Local al Râmnicului, timp în care s-a degradat continuu şi ajunsese o ruină.

Edilii oraşului au reabilitat acum zona, pe lângă renovarea scenei şi a terenurilor de sport care existau deja, fiind construită şi o nouă clădire, care are atât funcţiuni ce deservesc activităţilor sportive şi evenimentelor culturale ce se vor desfăşura în aer liber, adică vestiare, duşuri, grupuri sanitare pentru sportivi şi artişti, dar şi spaţii de birouri pentru mai multe direcţii din cadrul Primăriei Râmnicului.

Gutău a menţionat că s-au găsit deja şi firme interesate să organizeze şi în viitorul apropiat evenimente culturale de amploare în incinta bazei, capacitatea acesteia fiind de 4.000 de locuri.

"Au venit deja trei firme interesate să organizeze evenimente. E un loc extraordinar de frumos şi acolo se pot face zeci de astfel de evenimente. Vor fi prezentări de modă, a mai venit cineva care vrea să facă un festival anual de muzică. Intră acolo 4.000 de oameni. Nu sunt foarte multe astfel de locuri în ţară în care să poţi băga 4.000 de oameni. Există sistem nocturn, am amenajat camerele pentru artişti, toalete şi tot ceea ce trebuie, iar acest loc arată acum impecabil", a precizat acesta.

Concertul lui Goran Bregovic va începe sâmbătă, de la ora 19.30 şi va fi preluat şi difuzat înregistrat de Televiziunea Română, astfel încât şi cei care nu au avut posibilitatea să vadă live acest spectacol să se poată bucura de această experienţă artistică deosebită. Preţul unui bilet la acest spectacol a fost de 50 de lei.

Comentarii