4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăCulturăFanii lui Celine Dion din România mai așteaptă un an

Fanii lui Celine Dion din România mai așteaptă un an

Concertul CELINE DION, programat inițial să aibă loc pe 29 iulie 2020 la Arena Națională din București și amânat ulterior pentru 25 iulie 2021, va fi reprogramat în contextul pandemiei de COVID-19. Evenimentul va avea loc pe 11 iunie 2023. Biletele achiziționate își pastrează valabilitatea, informează un comunicat al organizatorilor.
 
Atfel, turnelul european “Courage World Tour” va fi reprogramat pentru 2023.
 
Concertele inițial planificate în această vară la Tel Aviv, București, Carhaix, Lucca și Nyon vor avea loc în perioada iunie-iulie 2023. Show-ul de la Bucuresti a fost reprogramat pe 11 iunie 2023.
 
Celine a declarat: “Eram foarte nerăbdătoare să vă întâlnesc pe toți în Europa în această vară, dar, din păcate, din cauza situației mondiale, lucrurile s-au tot amânat. Suntem foarte bucuroși pentru spectacolele pe care le vom putea ține în 2023 și de abia aștept să vă văd în sfârșit!”
 
 

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă