Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: www.eliteart-gallery.com

Expoziție. „Power of Light“, la Elite Art Gallery

Până pe 17 august, Elite Art Gallery ne invită să explorăm fațetele tăinuite ale artei.

Share

Maria Capelos 0 comentarii

Actualizat: 14.07.2019 - 10:18

Până pe 17 august, Elite Art Gallery ne invită să explorăm fațetele tăinuite ale artei, să ne bucurăm de spiritul colorat și luminos al verii și să profităm de reduceri în cadrul evenimentului expozițional „Power of Light“.

„Adoptă artă de calitate“ urmărește cultivarea gustului pentru artă și accesibilizarea creațiilor semnate de artiști contemporani români. Forța pe care o emană arta creionează identitatea acestui eveniment.

Expoziția este deschisă publicului în perioada 4 iulie - 17 August 2019 la Elite Art Gallery din centrul Bucureștiului.

Elite Art Gallery are drept scop promovarea artiștilor plastici contemporani prin organizarea unor ample proiecte culturale care expun publicului noi forme de exprimare artistică.

Comentarii

loading...