Concerte ale Filarmonicii George Enescu, condusă de dirijorul Gabriel Bebeşelea, joi și vineri

Orchestra simfonică a Filarmonicii "George Enescu", condusă de dirijorul Gabriel Bebeşelea, va susţine două concerte cu public, joi şi vineri, de la ora 19,00, la Ateneul Român.

Share

Romania libera 0 comentarii

02.03.2021 - 23:11

Solist invitat este pianistul macedonean Simon Trpceski, potrivit unui comunicat.

Programul concertului este alcătuit din Uvertura operei La clemenza di Tito, KV621 de Wolfgang Amadeus Mozart, Concertul nr. 1, în do minor, pentru pian şi orchestră de coarde, op. 33 de Dmitri Şostakovici - solo trompetă: Gabriel Gyarmati, şi din Simfonia nr. 100, în sol major, Militara de Joseph Haydn.

Biletele, cu preţuri de 95 de lei - categoria I-a şi 105 lei - categoria a II-a, pot fi achiziţionate atât de la Casa de Bilete a Ateneului Român, cât şi online, accesând site-ul www.fge.org.ro - sectiunea "Calendar".

Din cauza restricţiilor impuse de pandemia cu COVID-19, sunt puse în vânzare, pentru fiecare concert, aproximativ câte 200 de bilete, Sala mare a Ateneului Român fiind ocupată în proporţie de 30 la sută din capacitate.

Potrivit organizatorilor, biletele odată cumpărate nu sunt returnabile decât în condiţiile prevăzute de lege.

Intrarea la concertele organizate în Sala mare a Ateneului Român este permisă până la ora 18.50 şi publicul este rugat să respecte cu stricteţe regulile de protecţie şi distanţare. 

Comentarii