16.2 C
București
miercuri, 23 octombrie 2024
AcasăAlegeri 2016Târg de joburi online

Târg de joburi online

Ediţia a noua a târgului de carieră „Angajatori de Top” va continua online până la sfârşitul lunii noiembrie 2010, unde vor fi oferite oportunităţi de carieră tinerilor.

Evenimentul online ofe­ră posibilitatea de angajare tinerilor interesaţi de domeniile IT&C, financiar-bancar, outsourcing, FMCG şi inginerie, aflaţi la începutul ­carierei, studenţilor, tinerilor în an terminal, dar şi candidaţilor care coordonează deja o echipă. Câteva dintre joburile disponibile pentru candidaţii pasionaţi de ­domeniul IT&C sunt cele de testeri, programatori seniori pe diferite limbaje de programare, ingineri software, manageri de proiect, pentru financiar-bancar sunt cele de manageri pe zonă, manager relaţii clienţii corporate, business analyst – investiţii, administrator clienţi, sau pentru inginerie sunt cele de ingineri auto, ingineri proiectanţi. Mai multe informaţii despre companiile participante şi oferta de carieră pe portalul târgului.

Târgul ce se va desfăşura în mediul online este o continuare a celor două zile de târg „Angajatori de Top”, unde au participat peste 15.000 de profesionişti cu experienţă de până la şapte ani, proaspăt absolvenţi, studenţi în ani terminali şi masteranzi. Printre companiile ofertante s-au numărat şi unele care au oferit oportunitatea unei cariere internaţionale, precum Contact Singapore, Thera Group sau Morgan Stanley.

Următorul eveniment „Angajatori de Top” va avea loc în primăvara anului viitor.

Andrei Munteanu
Andrei Munteanu
Andrei Munteanu
Cele mai citite

Fondul European de Investiţii sprijină IMM-urile românești cu garanții de 477,7 milioane de euro

Fondul European de Investiții (FEI), parte a Grupului Băncii Europene de Investiții, a încheiat parteneriate cu șapte bănci din România – UniCredit Bank, Alpha...

Fete de 14 și 15 ani, agresate sexual de un bărbat de 68 de ani

Două minore de 14 și 15 ani au fost agresate sexual de către un bărbat de 68 de ani. Incidentul a avut loc în...

Jaqueline Cristian, eliminată de la Guangzhou după o luptă strânsă! 

Jaqueline Cristian (74 WTA) a fost eliminată în optimile turneului WTA 250 de la Guangzhou, după ce a pierdut în fața italiencei Lucia Bronzetti...
Ultima oră
Pe aceeași temă