17.6 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăAlegeri 2016Depozit in euro cu dobanda adaptabila

Depozit in euro cu dobanda adaptabila

Oferta RBS Romania imbina avantajele depozitului la termen si contului de economii cu dezavantajul oferirii acestui produs doar de la economii de 50.000 euro in sus.

Depozitul "Adaptabil" propune o crestere progresiva a dobanzilor in euro pana la scadenta maxima de 12 luni. Astfel, la retragerea sumei depuse dupa 31 de zile, clientul Royal Preferred Banking poate obtine o rata a dobanzii de 4%, dupa 3 luni rata dobanzii creste la 4,5%, iar la 6, respectiv 9 luni, rata dobanzii atinge 5%, respectiv 5,1%. Procentul dobanzii la scadenta de 12 luni a Depozitului Adaptabil este de 5,35%. Dupa primele 31 de zile, clientilor li se calculeaza dobanda pentru fiecare zi, nu doar in momentul in care depozitul a ajuns la scadenta. Acest detaliu devine important deoarece banca plateste dobanda si in situatia in care investitorul decide sa isi retraga banii inainte de scadenta. Vorbim deci de un depozit care se comporta precum un cont de economii, randamentele fiind insa in crestere progresiva.

 

Nu se pot face insa retrageri partiale, spre deosebire de contul de economii, ceea ce va obliga sa pastrati ceva bani de o parte in contul curent pentru operatiunile curente. Produsul se deosebeste de depozitele cu dobanda progresiva lansate de mai multe banci. In aceste cazuri, investitorul nu primea, insa cea mai mare dobanda daca rezista pana la scadenta, ci avea pe fiecare interval pana la aceasta data cate o dobanda distincta care se bonifica separat. Daca
sunteti interesat de aceasta oferta, va trebuie minimum 50.000 euro, ceea ce face ca produsul sa se adreseze clientilor cu economii ceva mai consistente.

Cele mai citite

Liga Națiunilor: Germania-Ungaria 5-0 Olanda-Bosnia-Herțegovina 5-2

Selecţionatele Germaniei şi Olandei au obţinut victorii la scor, sâmbătă, în primele lor meciuri din noua ediţie a Ligii Naţiunilor la fotbal. Germania a surclasat...
Ultima oră
Pe aceeași temă