30 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăAlegeri 2016Cursuri gratuite pentru şomeri

Cursuri gratuite pentru şomeri

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă din Bucureşti se pot înscrie la o serie de cursuri organizate de Extreme Training. Cursurile beneficiază de acreditare CNFPA şi sunt de inspector resurse umane şi agent vânzări.

Aproximativ 32 de şomeri pot beneficia de cursuri gratuite de inspector resurse umane şi agent vânzări. Persoanele interesate trebuie să fie în căutarea unui loc de muncă, din regiunea Bucureşti-Ilfov şi să fi absolvit minimum liceul. Aplicaţia de înscriere poate fi găsită pe site-ul www.fii-genial.ro şi trimisă până la data de 10 iulie. Selecţia cursanţilor se va face până pe 13 iulie, iar rezultatele vor fi anunţate pe e-mail şi telefonic. Principalul criteriu de departajare îl va reprezenta motivaţia doritorilor pentru participarea la cursuri.

Ambele cursuri se vor desfăşura în perioada 18 – 20 iulie, iar la final, absolvenţii vor primi atât o diplomă din partea Extreme Training, cât şi un certificat de absolvire, eliberat de Ministerul Educaţiei.

Inspector resurse umane

Cursul de inspector resurse umane va fi susţinut de către trainerul Bogdan Tâlmaciu şi este structurat pe trei module, respectiv recrutarea personalului şi gestionarea documentelor de evidenţă a personalului, îmbunătăţirea competenţelor de lucru în echipă în concordanţă cu dezvoltarea profesională şi planificarea activităţii proprii în conformitate cu sarcinile zilnice. Absolvenţii acestui curs vor şti să organizeze recrutarea şi selecţia personalului, să întocmească şi să gestioneze carneţele de muncă ale personalului şi sa întocmească ştatul de plată pentru personalul încadrat. De asemenea, ei vor învăţa să lucreze în echipă şi îşi vor planifica activitatea proprie.

Agent vânzări

Acest curs, susţinut de către Adriana Costea, este astfel gândit încât să vină în întâmpinarea unor nevoi concrete din mediul vânzărilor. Acest training îi va învăţa pe participanţi cum trebuie să-şi prezinte produsul astfel încât să-l facă pe client să şi-l dorească. Mai mult, calificarea asigură cursanţii că vor învăţa să aplice tehnici eficiente de vânzare, vor şti să influenţeze decizia de cumpărare şi vor dobândi tehnici de finalizare a vânzărilor. Nu în ultimul rând, cunoştinţe despre profilul vânzătorului, nevoia consumatorului, etapele procesului de vânzare-cumpărare sau negocierea condiţiilor şi a preţului vor fi cuprinse în modulele programului.

La curs pot participa gratuit persoane aflate în căutarea unui loc de muncă (şomeri înregistraţi sau neînregistraţi), din regiunea Bucureşti-Ilfov, care au finalizat minimum studiile medii (liceul) şi care trimit aplicaţia completă pentru înscrierea la curs.

Cele mai citite

A fost ales noul secretar general al NATO

Cele 32 de state membre ale NATO l-au numit astăzi pe prim-ministrul interimar olandez Mark Rutte în postul de secretar general al Alianţei, pentru...

Remize albe la EURO 2024: Anglia-Slovenia 0-0 și Danemarca-Serbia 0-0. Se știu primele două meciuri din optimi

Marți s-a încheiat și cea de-a patra grupă de la EURO 2024, după meciurile Anglia - Slovenia, scor 0-0, respectiv Danemarca - Serbia, scor...

Iohannis, mesaj de Ziua Drapelului Național

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, astăzi, un mesaj de Ziua Drapelului Naţional, context în care a subliniat apartenenţa României la NATO, UE şi ONU şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă