11.7 C
București
joi, 24 octombrie 2024
AcasăAlegeri 2016Construiţi-vă harta viitorului!

Construiţi-vă harta viitorului!

Parcurgerea drumului dezvoltării personale şi profesionale de excepţie este scopul evenimentelor „Map your Future”, care îl vor avea ca protagonist pe Paul Martinelli (foto), recunoscut la nivel mondial ca fiind unul dintre cel mai bine cotaţi vorbitori ai momentului.

Paul Martinelli, omul care ne conectează cu potenţialul nostru, este protagonistul evenimentelor „Map your Future” în România, care vor avea loc în Timişoara, pe 1 iulie, la Centrul Regional de Afaceri, şi în Bucuresti, pe 8 iulie, la centrul expoziţional Romexpo.

În programul evenimentelor „Map your Future” se regăsesc trei sesiuni, respectiv „Mind Decision”, „Level of Awarness” şi „Power of Forgiveness and Leadership”. Participanţii la evenimentele „Map your Future” provin din domenii diferite, însă urmăresc acelaşi rezultat: desăvârşirea potenţialului prin performanţă. Evenimentele se adresează liderilor de opinie, trainerilor, coachilor, speakerilor, managerilor, oamenilor orientaţi către dezvoltare personală şi profesională, antreprenorilor, cât şi angajaţilor ale diferitelor companii orientate către dezvoltare.

Biletele la „Map your Future by Paul Martinelli” sunt puse în vânzare pe site-ul oficial al evenimentului www.paulmartinelli2011.ro. În funcţie de pachetul ales (Standard, Student, Online, Premium, VIP, Pachet Corporate 5/10), preţul unui bilet de acces la evenimente poate costa între 130 şi 2.900 de lei.

Persoanele care nu pot ajunge fizic în locaţiile anunţate au ocazia, în premieră în România, de a participa online la eveniment LIVE pe Internet. Mai mult, participanţilor li se oferă oportunitatea de a interacţiona cu Paul Martinelii prin achiziţionarea tipului de bilet Online. Într-un final, numărul de participanţi „offline” este estimat la 800, iar cel al celor online la 500, în fiecare dintre cele două locaţii.

Despre Paul Martinelli

Paul Martinelli este recunoscut la nivel mondial ca fiind unul dintre cel mai bine cotaţi speakeri ai momentului, un antreprenor de succes şi un coach de excepţie. Mai mult, Martinelli este un vorbitor cu experienţă care inspiră, motivează şi aduce valoare întâlnirilor, evenimentelor speciale şi conferinţelor. Până acum, Paul Martinelli a împărţit deseori scena cu maeştrii din domeniul dezvoltării personale precum John Maxwell, Les Brown, Bob Burg, Carrie Wilkerson, Randy Gage, Bob Proctor, Wayne Dyer, Brian Tracy, Mark Victor Hansen şi mulţi alţii.

PROGRAM

10.00 – 10.30: Introducere prima sesiune
10.30 – 12.30: Prima sesiune: „Mind Decision”
14.00 – 14.15: Introducere sesiunea a doua
14.15 – 15.45: Sesiunea a doua: „Levels of Awareness”
16.15 – 16.25: Recapitulare şi introducere sesiunea a treia
16.25 – 19.00: Sesiunea a treia: „Power of Forgiveness and Leadership”

* Pauzele vor fi între intervalele 12.30-14.00 şi 15.45-16.15. Programul este valabil pentru ambele locaţii.

Andrei Munteanu
Andrei Munteanu
Andrei Munteanu
Cele mai citite

Israelul a lovit de zece ori în suburbiile sudice din Beirut miercuri seara

Agenţia de presă libaneză Ani a anunţat miercuri seara zece lovituri israeliene în suburbiile de sud ale Beirutului, bastion al mişcării islamiste Hezbollah, după...

Polonia face investiții majore în bazele militare americane din țară

Polonia continuă să investească în bazele militare în care sunt dislocaţi militarii americani, plănuind ca, în 2025, să aloce 200 de milioane de dolari...

Secretul confortului termic: Cum să aerisești corect caloriferul

Aerisirea caloriferului te ajută șă economisești bani la facturi și să ai mai multă căldură în casă Pentru o funcționare eficientă a centralei termice și...
Ultima oră
Pe aceeași temă