14.8 C
București
miercuri, 23 octombrie 2024
AcasăAlegeri 2016Conferinţa Coaching 2011

Conferinţa Coaching 2011

Business-Edu invită comunitatea de coaching la evenimentul „Coaching 2011 – The Inner Game of Work”, care îl va avea ca invitat special pe Tim Gallwey, autorul de succes al cărţilor dedicate metodologiei „Inner Game”, vândute în milioane de exemplare în întreaga ţară.

Directori de resurse umane, manageri de organizaţii, cât şi consultanţi independenţi pot participa în data de 27 mai, la Hotel Capital Plaza, unde va fi dezbătută importanţa coaching-ului în creşterea potenţialului echipelor. Mai mult, participanţii la eveniment pot afla cum creezi şi păstrezi concentrarea la locul de muncă, cum creezi o cultură organizaţională în care să fie posibil coaching-ul sau cum maximizezi învăţarea din experienţele celorlalţi. Cum foloseşti coaching-ul în patru converstaţii de performance management şi pentru a aduce echipele la performanţă sunt alte două întrebări la care pot fi primite răspunsuri în cadrul conferinţei „Coaching 2011″. Nu în ultimul rând, seminarul lui Tim Gallwey, dedicat metodei „Inner Game”, îi va învăţa pe cei prezenţi la eveniment cum să gândeşti ca un CEO şi cum să eficientizezi raportul timp/bani.

Pe parcursul evenimentului, alături de Tim Gallwey, vor fi invitaţi alţi patru vorbitori specializaţi în coaching şi dezvoltare personală.

Printre aceştia, Cristina Mihai, coach personal şi de afaceri, trainer şi consultant internaţional, va susţine work-shop-ul „4 tipuri de conversaţii despre performanţă”, care îşi propune să identifice şi să dezvolte abilităţile de a explora modul în care prin coaching formal şi informal poţi gestiona şi dezvolta relaţiile cu oamenii şi echipa ta pentru a-ţi atinge obiectivele de business.

Raluca Mohanu, coach, trainer şi owner al Steps4Change, va vorbi despre utilitatea coaching-ului pentru echipele de vânzări. În paralel, Mihai Popa-Radu, managing partner al companiei Seeds for Success şi membru fondator al Asociaţiei Române de Coaching (ARC) şi membru al International Coach Federation şi European Coaching Institute, va susţine seminarul „Cultura de coaching”.

Mai multe detalii despre eveniment puteţi găsi pe http://coaching.business-edu.ro/.

„The Inner Game”

Tim Gallwey este părintele spiritual al coaching-ului. În acelaşi timp, el este un autor important de cărţi psihologice, domeniu în care şi-a adus o contribuţie semnificativă, prin metodele revoluţionare pe care le-a promovat. Timp de 30 de ani, Gallwey a introdus metoda „The Inner Game” (Jocul interior) în cadrul corporaţiilor, cu scopul de a găsi modalităţi mai bune de a face faţă schimbării. Cele mai bune cărţi ale sale au dat naştere unei noi metodologii în coaching şi au contribuit la dezvoltarea excelenţei personale şi profesionale într-o varietate de domenii, precum sport, afaceri, sănătate, educaţie şi multe altele. Cărţile sale i-au inspirat pe ceilalţi să realizeze că într-adevăr există acest „inner game”, care poartă cheia către „jocul exterior al vieţilor lor”.

Andrei Munteanu
Andrei Munteanu
Andrei Munteanu
Cele mai citite

Laura Crișan ar fi comandat uciderea lui Ioan Crișan, tatăl său

Ancheta privind moartea omului de afaceri arădean Ioan Crișan, care a murit în primăvara anului 2021 după ce mașina sa a explodat într-o parcare,...

Noaptea Companiilor, debut de succes în București: Peste 2.000 de participanți atrași în două zile

Prima ediție a târgului neconvențional de joburi Noaptea Companiilor organizată la București pe 16-17 octombrie a atras peste 2.000 de participanți, confirmând așteptările organizatorilor. Evenimentul...

Bărbat din județul Caraș-Severin, anchetat pentru fraudă, după ce ar fi modificat indexul mai multor contoare de gaze naturale

Bărbatul ar fi intervenit asupra contoarelor de gaze încă din 2020 Un bărbat din județul Caraș-Severin este anchetat pentru fraudă, după ce ar fi modificat...
Ultima oră
Pe aceeași temă