4.4 C
București
duminică, 20 octombrie 2024
AcasăAlegeri 2016Ce joburi găseşti la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Ce joburi găseşti la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti organizează vineri, 24 septembrie, începând cu ora 9.00, în Foaierul Palatului Naţional al Copiilor, din Bd. Tineretului nr. 8-10, Bucureşti, bursa locurilor de muncă dedicată absolvenţilor.

„Bursa se adresează tuturor absolvenţilor care sunt interesaţi de găsirea unui loc de muncă şi care au 12 luni de la data absolvirii ultimei şcoli, indiferent de forma de învăţământ”, ne-a declarat Nicoleta Borcea, reprezentanta mass media AMOFM.

La eveniment şi-au anunţat participarea 143 de agenţi economici, cu o ofertă de 2.610 de locuri de muncă, pe diferite niveluri de educaţie, respectiv: pentru studii superioare vor fi acordate 355 de locuri de muncă, pentru studii medii 1.069, pentru muncitori calificaţi 929, iar pentru muncitori necalificaţi 257.

Conform reprezentantei AMOFM, nu este obligatoriu ca participanţii să fie înscrişi în evidenţele agenţiei.

Andrei Munteanu
Andrei Munteanu
Andrei Munteanu
Cele mai citite

Vot istoric: Alegeri prezidențiale în Republica Moldova și referendum pentru viitorul european

Zeci de mii de moldoveni vor vota și din România, unde sunt deschise 16 secții de votare Secțiile de votare s-au deschis la ora 07.00,...

Maia Sandu: Țara mea, Moldova, e următoarea țintă a Rusiei

Vladimir Putin e hotărât să ne zdrobească tânăra democrație, iar dacă Ucraina va cădea va continua cu noi, a afirmat Maia Sandu Preşedinta pro-occidentală Maia...
Ultima oră
Pe aceeași temă