Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

100.000 de euro pentru o sticlă de vin veche de 244 de ani.

Vinul aproape perfect a fost vândut cu 100.000 de euro

Pasiunea pentru vinul de calitate l-a făcut pe un canadian să nu stea prea mult pe gânduri - a plătit peste 100.000 de euro pentru o sticlă veche de 244 de ani.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

27.05.2018 - 13:50

S-a întâmplat la o licitaţie organizată în Franţa, unde evenimentul a atras zeci de cunoscători, explică Digi24. Licoarea, care datează din perioada regelui Ludovic al XVI-lea, a fost păstrată până acum într-o pivniţă din estul ţării.

Este vorba de un vin aproape perfect, după cum au mărturisit specialiştii. Aceştia au deschis în 1994 sticla Vin Jaune, produsă de Anatoile Vercel, pentru a degusta băutura, care a primit nota 9,4 din 10.

Dar chiar desfacerea dopului a fost un proces elaborat, fiindcă a fost nevoie de o oră pentru a-l scoate, de teamă că va fi deteriorat.

La aceeaşi licitaţie, alte două sticle de vin, tot din lotul respectiv, s-au vândut cu aproape 150.000 de euro.

Comentarii

loading...