Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Stră-stră-strănepoții noștri pot asista la marile proiecte ale statului român

Ultimele date statistice arată că România se află pe un trend ascendent, din punct de vedere al natalității.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

31.01.2020 - 10:59

În aceste condiții, specialiștii în domeniu, evident, britanici, spun că cei născuți în anul 2020 au șanse mari ca stră-stră-strănepoții lor să fie martori la inaugurarea unor proiecte esențiale de infrstructură ale statului român și la ridicarea țării noastre la nivelul statelor occidentale, din anii 1900.

De exemplu, planurile statului român, obținute, în exclusivitate, de “Academia Cațavencu”, arată că stră-stră-strănepoții bebelușilor care au venit pe lume în acest an ar putea avea ocazia să călătorească, în premieră cu trenul de metrou, pe magistrala spre cartierul bucureștean Drumul Taberei.

De asemenea, urmașii celor născuți la începutul acestui deceniu ar putea asista la tăierea panglicii autostrăzii legendă Sibiu – Pitești.

Clarvăzătoarele spun că, la acea dată, ministru al Transporturilor va fi strămoșul lui Răzvan Cuc, aflat la al 15 mandat.

Singurul risc este ca urmașul lui Răzvan Cuc să nu rupă contractele cu constructorii, păstrând tradiția din familie.

Copiii copiilor copiilor celor născuți în 2020 ar putea să învețe în unități de învățământ preuniversitar care să nu aibă toaletele în curte.

Eventual, elevii, de atunci, ar putea spera să aibă și rechizite și manuale.

Urmașii lui Ionuț Negoiță ar putea să reușească să vândă Fotbal Club Dinamo București.

Articolul complet este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii

loading...