21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăAldineScurtmetrajele în care te aventurezi

Scurtmetrajele în care te aventurezi

 

„Instinct animal“ (Canada, 2018)  

O lipitoare cu anxietate de separare, un purcel cu tulburare de alimentație, o pisică obsesiv-compulsivă și încă niște personaje adorabile au o ședință de terapie de grup. Animație nominalizată la Oscar.

 

„Matematică alternativă“ (SUA, 2017)

O comedie mușcătoare care atinge anti-Darwiniști, mass-media și politicieni populiști; iar dacă mai aveam vreo îndoială de poziționarea geografică, președintele consiliului are un hairstyle inconfundabil.

 

„Vihta“ (Franța/Belgia, 2018)

Cinci fermieri belgieni, sobri și îngrijorați, un wellness center exclusiv nudist și un șef nou prea entuziast interacționează din ce în ce mai bizar, dar amuzant.

 

„Nefta Football Club“ (Franța/Tunisia, 2018)

Într-un sat tunisian, copiii joacă fotbal direct pe pământul uscat. Un măgar cu căști la urechi și desagi cu o încărcătură neclară  e pe cale să schimbe asta. Cea mai bună comedie la Aspen Shortsfest.

 

„Toate jucăriile“ (Spania, 2016)

Teo (5 ani) pretinde că a descoperit o gaură de vierme – tunelul de time travelling denumit științific podul Einstein-Rosen. Fratele lui nu îl crede, deocamdată. Dar Teo are timp. 35 de ani, o lună și 4 zile…

 

„Ultimul șnițel“ (Danemarca, 2017)

Când președintele Marii Republici Turcești cere un șnițel înainte de a permite oricărui turc să părăsească tărâmul în curs de dispariție, asistentul său, Kamil, trebuie să vină cu friptura.

 

„Atenție la minte!“ (Olanda/Belgia, 2019)

Când te bazezi pe scenariile sociale pentru a supraviețui în jungla urbană, nu e deloc ușor să improvizezi. Mai ales dacă ești un introvertit inteligent, pasionat de bombardierele germane, dar vrei totuși o întâlnire cu o fată.

 

 

Cele mai citite

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă