PSD vrea să treacă, de la uneltele secera și ciocanul, la firul roșu digital

Conducerea interimară a Partidului Social Democrat (PSD) vrea să dea un upgrade formațiunii politice.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

06.03.2020 - 12:37

PSD încearcă să țină pasul cu evoluția tehnologiei și a societății, conform moștenirii grele rămase de la dady Liviu Dragnea.

Astfel, PSD vrea să treacă, după treizeci de ani de presupusă democrație în, în România, de la era uneltelor, secerciocanul, la era digitală.

De aceea, președintele interimar al social-democraților, Narcel, C(i)olacu’ tradițional, vrea să impună videoconferința online, la congresul partidului, care, conform tradiției, ar fi trebuit organizat în sala mare a Sălii Palatului.

Această evoluție istorică a partidului roșu din România vine în urma unui factor extern generat de chiar una dintre țările înroșite până în gât, Republica Populară Chineză.

Noul coronavirus amenință adunarea mare a PSD, în fața conducătorului Marcel Ciolacu și a edilului-șef, Gabriela Firea.

Dar tehnologia sare în sprijinul pesediștilor, norocoși că mulți ani de mandate în Casa Poporului le-au asigurat social-democraților loiali fonduri suficiente pentru a-și achiziționa telefoane mobile de ultimă generație.

Totuși, pe lângă noul coronavirus, oamenii lui Marcel Ciolacu se văd nevoiți, acum, să se fereacă și de virușii care contaminează dispozitivele conectate la internet.

Virusul detașat din PSD, Victor Ponta, reprezintă, în acest moment, cea mai mare amenințare pentru congresul social-democraților.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii