Pentru un aer curat, ca la țară, aducem toaleta în fundul străzii!

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Actualizat: 19.12.2019 - 13:53

ONG-urile se plâng de calitatea scăzută a aerului din București, dar, de la petrecerea de Crăciun pe care și-a organizat-o la Partidul Social Democrat, pentru a demonstra susținerea pe care o are din partea militanților, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, le transmite tuturor cetățenilor că nu sunt motive de panică.

Edilul-șef are deja un plan foarte bine stabilit pentru a crește calitatea vieții din București.

Poluare există în mai toate marile orașe din Europa, astfel că trebuie schimbată mentalitatea: “vrem o Capitală ca afară”.

Este bine cunoscut faptul că în mediul rural din România se respiră un aer mult mai curat decât la oraș.

Astfel că primarul general propune o Capitală ca la țară.

Și primele măsuri în acest sens au fost luate deja, chiar începând de la kilometrul zero al Capitalei, din Centrul Istoric.

Unde importurile României de ucraineni și ruși încă sunt la un nivel foarte ridicat, unde zeci de vecini de la granița țării noastre așteaptă la oficiu pentru a obține cetățenie, exact acolo, Primăria Capitalei nu asigură nicio toaletă publică.

Acestea, pentru că Bucureștiul trebuie să fie bio, totul ca în natură. Iar conform modelului rural, toaleta își are locul în fundul curții. În acest caz, în fundul străzii.

Primarul general vrea să reducă poluarea din cartierele bucureștene, precum Berceni, unde nivelul noxelor a fost identificat ca fiind foarte ridicat.

De aceea, Gabriela Firea vrea să aducă mașinile în Centrul Istoric al Bucureștiului.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii