Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Patrupedul lui Orban, propus ministru. Deliberări la Cotroceni

Ludovic Orban l-ar propune şi pe Lance, câinele său, pentru postul de ministru. Numai că orice propunere este avizată de Klaus Iohannis.

Share

Marius Ghilezan 0 comentarii

Actualizat: 18.10.2019 - 10:04

Desigur că nu preşedintele voiajor dă certificate de bună purtare. Ofiţerii pădurii scormonesc şi în gunoi după probe. Se zice că nimeni nu scapă în poll-position ministerial fără ca serviciile să-i fi găsit împricinatului un viciu.

Lance pare neprihănit. Un câine lup de condiţie. Selecţia e foarte dură, susţin sursele liberale. Se spune că preşedintele nu mai iartă pe nimeni. Cine nu are un laţ de gât nu poate fi ministru.

Lucrurile acestea sunt cunoscute de conducerea PNL. De aceea, în disperare de cauză şi în urma refuzurilor multor candidaţi, la ‘şto, Orban l-ar propune pe Lance la Tineret şi Sport.

Păi cum aşa? Pentru a demonstra că liberalii au vână, dar şi suflet câinesc, ar fi oportună nominalizarea sa. Are şi laţ. Comentează un vechi liberal, dat la câini pentru că n-a vrut să colaboreze.

Nici Lance nu mai e ca înainte liber ca pasărea. Sau ca bunicii liberali.

Problema e că specialiştii UM-urilor calificate în destine ministeriale nu-i găsesc niciun viciu câinelui lup. Nu bea. Nu fumează. Merge la femei doar cu lesa. Păi atunci nu e candidatul perfect?

Dacă tot nu ajung liberalii autentici la cârmele ministeriale, există şi această propunere de selecţionare în lotul reprezentativ din GUVERNUL MEU. Lance e loial. Un patruped crescut sub săgeata liberală.

Dacă pe ifenistul Robert Sighiartău, sponsor al lui Orban, Cotroceniul l-a respins pe motiv că nu poartă geacă roşie şi n-a fost la defilarea din 10 august, de ce n-ar fi oportună propunerea?

Marele secret de la Cotroceni, pe care şi ciorile îl ştiu, Michael Schmidt, patronul firmei Automobile Bavaria BMW, e bun prieten al preşedintelui. Neamţul nu suportă concurenţa. Cum să bage în marşalier un turbo setat doar pe înainte?

Sighiartău ar fi prea puternic şi ar putea concura bolidului german.

La Bistriţa-Năsăud, Robert, angajatorul lui Ludovic Orban, este prinţul moştenitor al imperiului auto Comautosport, grup de firme ce controlează efectiv piața de vânzări de maşini din Bistrița-Năsăud. 

Dacă lui Sighiartău i-au găsit probele neatârnării, veterinari destoinici încă mai caută câinelui Lance, vicii ascunse, pentru a putea fi şantajat când va ajunge ministru.

Situaţiunea e grea. S-a dat semnalul. Control e absolut, nici infinitul n-ar ajunge ministru. De ce? Pentru că n-are control. 

Pe planşa ministeriabililor PNL nimeni nu poate fi sigur pe nimic. Doar Lance, pe cuşca sa. Cârcotaşii din PNL susţin că nici Lance nu trece de procesul de avizare. N-are control. Şi nici sumar de urină.

 

 

Citește totul despre:

#lazi

Comentarii

loading...