5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăAldineOfertă la cofetăria PSD+PNL: Gogoși umflate și un blat generos

Ofertă la cofetăria PSD+PNL: Gogoși umflate și un blat generos

Cele două formațiuni politice au demonstrat că se pot înțelege și colabora de minune.

Ba, mai mult, în cazul în care politica nu mai merge atât de bine, PNL și PSD s-ar putea reprofila, mergând spre servicii de catering.

Liberalii și social-democrații au demonstrat că pot prepara un blat delicios.

Cel puțin blatul preparat în bucătăria mare a Palatului Parlamentului, la voturile pentru Guvernul Ludovic Orban reloaded, a fost exact pe gustul președintelui Klaus Iohannis.

Se poate spune că preferințele șefului statului au fost anticipate.

Pe lângă blaturi pufoase, bucătarii din PNL și cei din PSD s-au dovedit iscusiți și în a vinde gogoși, mai ales în anii electorali.

Cum bucătăria de la Casa Poporului este încăpătoare, a fost loc și de liderul Pro România, Victor Ponta, pentru a colabora la o ciorbă cu liberalii și foștii săi colegi din PSD.

Iar ca masa să fie îmbelșugată și diversificată, s-a apelat și la puțin gulaș de la Uniunea Democrată Maghiară din România.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă