7.2 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăAldineCum să demisionezi cu viteză de Mel(c)eșcanu

Cum să demisionezi cu viteză de Mel(c)eșcanu

După o îndelungată relație cu funcțiile călduțe ale politicii dâmbovițene, fostul președinte al Senatului nu se poate desprinde de fotoliul de al doilea om în stat, care i s-a mulat perfect pe spatele costumului.

Și totuși, Toeodor Meleșcanu a reușit să facă pasul uriaș.

În cele din urmă, ruleta uite demisia, nu e demisia a dus la eliberarea funcției de președinte al Senatului.

Acum, Meleșcanu are mai mult timp la dispoziție, pentru a se concentra pe formațiunea politică liliputană, dar cu potențial de alianțe mari.

Campionatul politic intern pare să fie din ce în ce mai acaparat de partide de una-două persoane.

Se pare că noul mod de a face politică, din anul 2020, presupune ca fiecare politician să aibă propria formațiune minusculă.

O mare performanță a fost realizată de președintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, buzoianul reușind să transforme cea mai mare formațiune politică din România în una de o persoană, pentru a face față noilor tendințe, impuse, în mare măsură, și de amicul său, liderul Pro România, Victor Ponta.

Totuși, Teodor Meleșcanu este invidiat, cel mai mult, de către președintele ALDE România, Călin Popescu Tăriceanu.

Acesta, cu toate că este un cunoscut fan al motocicletelor capabile să atingă viteze foarte mari, ar vrea să poată părăsi funcțiile prețioase cu acelaș ritm, de Mel(c)eșcanu.

Articolul complet este disponibil pe Academia Cațavencu.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Se desumflă balonul Green Deal!

În România nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...
Ultima oră
Pe aceeași temă