Cine a fost premier cuminte primește cadou de la Santa Klaus

Premierul Ludovic Orban și miniștrii Guvernului PNL și-au învățat bine poeziile pentru a le recita la serbarea de Crăciun, în fața lui Santa Klaus Iohannis.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

20.12.2019 - 11:44

Sunt unele mici diferențe între Santa Claus și Santa Klaus. Primul vine de la Polul Nord, iar cel de-al doilea din Germania. În acelaș timp, primul vine, iar cel de-al doilea pleacă, de obicei, în concediu.

Ludovic Orban și membrii cabinetului său i-au recitat lui Santa Klaus legea bugetului pe anul 2020 și modificarea OUG 114.

Santa Klaus este încântat, dar încă nu le-a dat niciun cadou.

Ludovic Orban nu o să se vadă cu sacii în sanie, până când bugetul nu va fi publicat.

Totuși, dacă se va dovedi un președinte de partid ascultător, până la capăt, liderul PNL are promis de la Santa Klaus că se va putea juca de-a premierul la ședințele de Guvern.

În caz contrar, Santa Klaus s-ar putea supăra și, chiar dacă va fi plecat în vacanță, va lăsa sania guvernamentală pe pilot automat.

Membrii Cabinetului Orban au scăpat însă ieftin la serbarea de Crăciun, cât timp doar ei au fost nevoiți să recite și nu să îl asculte pe Santa Klaus. În aceea situație, erau șanse foarte mari ca petrecerea de Crăciun să includă și Revelionul și Sfântul Vasile.

Marele noroc al liberalilor este că Santa Klaus se grăbește, mai are mult de colindat și mai are la dispoziție doar cinci ani.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

Comentarii