Ce a trăit Moș Crăciun în România

Pe 29 decembrie 2019, Moş Crăciun a ajuns într-un apartament din capitala României. Probabil că lipsa locurilor de parcare a făcut ca Moşul să întârzie câteva zile.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

29.12.2019 - 12:57

Moş Crăciun a îngheţat însă la intrarea în apartament, după ce RADET a întrerupt furnizarea de agent termic, din cauza unei avarii la reţeaua de distribuţie. Moşul le-a cerut gazdelor un ceai fierbinte, însă aceştia nu l-au putut servi, deoarece Apa Nova tocmai întrerupsese furnizarea de apă.

Bucureştenii nu l-au putut încălzi pe Moş Crăciun nici aprinzând aragazul, deoarece GDF SUEZ (sau ENGIE) nu mai furniza gaze blocului respectiv, până când un locatar de la ultimul etaj, plecat, cel puţin teoretic, la muncă în Spania, îşi va achita toate restanţele.

Soluţia găsită de gazde pentru a-l încălzi pe Moş Crăciun a fost un reşou. Din nefericire însă, la scurt timp după ce reşoul a fost pornit, Enel a întrerupt furnizarea de energie electrică. Nu se ştie încă exact motivul, dar din câte am înţeles este vorba de o tradiţie românească.

Articolul integral este disponibil pe Academia Cațavencu.

 

Comentarii