ACADEMIA CAȚAVENCU. Contra este îngrijorat că poate folosi doar 10 copii, în meciul cu Norvegia

Prestația naționalei de fotbal a României, din meciul contra Insulelor Feroe, l-a determinat pe Cosmin Contra să apeleze la grupele de copii și juniori pentru partida cu Norvegia, constatând că nici cu jucătorii de la U21 nu reușeșete să îmbunătățească evoluția echipei.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

15.10.2019 - 13:32

UEFA dă însă peste cap ecuațiile lui contra, după ce a decis ca la meciul dintre România și Norvegia, de pe Arena Națională, să poată participa doar grupuri de câte zece copii cu un însoțitor. Selecționerul Cosmin Contra are însă nevoie de cel puțin 11 copii pentru echipa de start.

Există însă și și o parte pozitivă pentru selecționerul Naționalei României, în urma deciziei forului fotbalistic internațional. În premieră, la meciul cu Norvegia, Contra va avea parte de o galerie care nu îi va adresa injurii.

Principala problemă este că, în loc de petarde, la partida decizivă pentru calificarea la turneul final al Campionatului European de Fotbal din 2020, în terenul de joc s-ar putea arunca cu scutece folosite și cu biberoane.

Comentarii