Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Zeci de turişti sunt blocaţi pe munte, în Bucegi

Zeci de turişti care sunt cazaţi în zona Peştera - Padina din Bucegi nu pot pleca pentru că tu drumul este blocat de troiene de zăpadă, care ajung şi la un metru, în urma viscolului din noaptea de marţi spre miercuri, transmite Mediafax.

Share

Rl online 0 comentarii

26.12.2018 - 10:34

Şeful Salvamont Dâmboviţa, Doru Deaconescu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că zeci de turişti care au fost cazaţi în zona Peştera - Padina din Bucegi nu pot pleca acasă, la ora transmiterii acestei ştiri, întrucât pe drum sunt troiene care măsoară şi un metru.

“Nu le dăm drumul să plece. Sunt zeci de turişti. Nu au cum să plece. A fost viscol mare, s-a depus un strat de zăpadă de 15 centimetri peste cel deja de 70-80 de centimetric. A plecat un utilaj de la Peştera în această dimineaţă (miercuri – n.r.) să facă pârtie. De la Zănoagă până la Peştera se circulă. Dar la Dichiu drumul este blocat, sunt troiene şi de 1 metru”, a declarat Deaconescu.

Acesta a precizat că drumul se va debloca, cel mai probabil, în jurul prânzului.

Comentarii