Credit foto: Wizz Air/Facebook

Wizz Air anunță trei rute noi care vor fi operate din capitala Italiei spre trei orașe din România

: Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa, anunță astăzi cea de-a 43-a bază, la Roma, împreună cu cel mai ridicat număr de rute anunțate vreodată în același timp.

Share

Rl online 0 comentarii

13.05.2021 - 16:59

Compania aeriană va aloca 4 aeronave Airbus 321neo aeroportului Roma-Fiumicino în iulie 2021. Cele 32 de noi rute către 19 țări anunțare astăzi vor suplimenta cele 25 de rute deja operate din Roma-Fiumicino și Roma-Ciampino. Locurile pentru noile rute pot fi deja rezervate pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând de la 19.99 EUR*.

Wizz Air și-a început zborurile către Italia în 2004, iar de atunci a transportat peste 40 de milioane de pasageri către și din Italia pe cele peste 200 de rute. Wizz Air s-a dedicat extinderii rețelei și asigurării de călătorii accesibile pentru un număr de oameni în continuă creștere. Prin experiența furnizării unor rute accesibile și de calitate în ultimii 17 ani. Înființarea celei mai noi baze Wizz Air, a 43-a bază în Roma-Fiumicino, care vine după deschiderea a patru alte baze (Milan Malpensa, Catania, Palermo și Bari) ale companiei aeriene în Italia doar în ultimul an, susține angajamentul Wizz Air față de Italia. Nu doar că operarea acestei noi baze în Roma va spori dezvoltarea economică în regiune, dar va crea și peste 100 de noi locuri de muncă directe în cadrul companiei aeriene și peste 1,500 de locuri de muncă în industriile asociate**. Cele 4 aeronave Airbus A321neo vor sprijini operațiunile a 32 de noi rute către Londra Luton, Liverpool, Eindhoven, Sofia, Tel Aviv, Casablanca, Marrakesh, Mykonos, Santorini, Corfu, Zakynthos, Heraklion, Larnaca, Fuerteventura, Tenerife, Sharm el Sheikh, Hurghada, Alexandria, Kharkiv, Priștina, Antalya, Bodrum, Keflavik, Târgu Mureș, Constanța, Satu Mare, Dubrovnik, Split, Faro, Nisa, Praga, Tallinn, însumând 57 de destinații din Roma în 2021. Anunțul de astăzi va dubla numărul de locuri ale Wizz Air aflate la vânzare în Roma, care vor atinge aproximativ 4 milioane de locuri pe an. Rețeaua extinsă a Wizz Air din Roma va sprijini turismul local, va atrage mai mult capital în regiune și va conecta Roma cu noi destinații încântătoare, acum neexploatate, precum Liverpool, Keflavik, Hurghada, Alexandria, Tallinn, Priștina, Târgu Mureș, Satu Mare, Constanța, Faro, Fuerteventura, Antalya și Bodrum.

Odată cu anunțul de astăzi, Wizz Air lansează programul italian Wizz Air Discount Club. Cele 12 luni ca membru oferă călătorilor o reducere garantată de la prețul biletelor pentru toate zborurile locale italiene Wizz Air de peste 14.99€, precum și o reducere de 2€ pentru WIZZ Priority (în limita disponibilității). Abonamentul local Wizz Air Discount Club începe de la doar 19.99€ pe an.

Wizz Air este o companie aeriană cu rating de investiții cu risc scăzut, a cărei flote are o vârstă medie de 5,4 ani și cuprinde cele mai eficiente și sustenabile aeronave disponibile în momentul de față, din familia de aeronave Airbus A320 și Airbus A320neo cu un singur culoar. În conformitate cu acțiunile de sustenabilitate ale companiei, emisiile de dioxid de carbon ale Wizz Air au fost cele mai reduse în rândul companiilor aeriene europene în 2019 (57,2 g/km/pasager). Wizz Air deține cea mai mare comandă, pentru 268 de aeronave de ultimă generație din familia Airbus A320neo, care îi va permite companiei să își reducă în continuare amprenta de mediu în Italia, precum și în întreaga sa rețea.

 

De asemenea, Wizz Air a lansat noua eră a călătoriilor igienizate în cadrul rețelei sale, cu măsuri de igienă sporite în vederea asigurării sănătății și siguranței pasagerilor și echipajului. Dați clic aici pentru a vizualiza noul video Wizz Air referitor la sănătate și siguranță.

 

Prin adăugarea serviciului WIZZ Flex la o rezervare, pasagerii pot fi siguri că, în cazul în care circumstanțele se schimbă sau pur și simplu doresc să călătorească la o dată diferită, ei pot rezerva din nou orice zbor Wizz Air pe care îl doresc. Furnizarea acelei măsuri suplimentare de siguranță a rezervărilor făcute de pasageri reprezintă o ușurare în această perioadă incertă.

 

Wizz Air recrutează neîncetat membri de echipaj vorbitori de italiană pentru noile sale baze recent înființare, în cazul cărora compania aeriană oferă peste 100 de locuri de muncă. Cei interesați pot aplica pe site-ul Wizz Air dedicat carierelor.

Vorbind astăzi la conferința de presă din Roma Fiumicino, George Michalopoulos, Chief Commercial Officer al Grupului Wizz Air, a declarat: „Sunt încântat să anunț cea mai nouă bază, de la Aeroportul Roma-Fiumicino. A 5-a bază italiană Wizz Air consolidează angajamentul de a continua investițiile în Italia, sprijinind procesul de revenire economică a Italiei și oferindu-le consumatorilor o listă vastă de destinații accesibile la prețuri mici. În ultimele 12 luni, am alocat 17 aeronave în Italia și vom continua să investim în piață, dublându-ne prezența în următorii trei ani prin lansarea altor baze operaționale și noi rute locale și internaționale. Noile noastre aeronave A321neo, precum și măsurile stricte de protecție vor asigura cele mai ridicate condiții sanitare posibile pentru călători, operând totodată în condițiile celei mai mici amprente de mediu posibile. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm din nou pasagerii la bord cu servicii de calitate și un zâmbet.”

Citește totul despre:

Comentarii