Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: INQUAM PHOTOS/Eduard Vînătoru

VIDEO: Scandal cu repetiție. Gunoierii, spărgători de conferințe de presă

Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei, a fost agresat fonic de claxoanele mașinilor de salubritate în timpul conferinței de presă desfășurată astăzi în aer liber.

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 18.06.2020 - 11:22

Nicușor Dan a fost împiedicat astăzi să susțină în condiții normale o conferință de presă organizată în București. De data aceasta cei care l-au bruiat au fost angajați ai Primăriei Sectorului 5 care au claxonat agasant din mașinile de salubritate.

Candidatul la Primăria Capitalei a încercat să prezinte presei o parte din proiectele ce vor fi supuse dezbaterii Ședinței Consiliului General al Capitalei și să explice de ce consilierii locali din opoziție nu vor aproba parte din propunerile primarului general Gabriela Firea.

Agasat de sunetul strident al claxoanelor, Nicușor Dan i-a cerut unui polițist local prezent la fața locului să intevină și să pună capăt acțiunii de perturbare la liniștii și ordinii publice. Solicitarea sa a rămas fără răspuns iar angajații Primăriei condusă de Daniel Florea, PSD, și-au văzut în continuare de claxonat.

„Voi depune plângere, este vorba de tulburarea liniștii publice care a fost asigurată cu concursul Poliției Locale a sectorului 5. Polițistul prezent la fața locului trebuia să constate zgomotul pe care aceste utilaje îl fac. E PSD, e filonul comunist din PSD care nu acceptă ca altcineva să aibă un punct de vedere diferit, și vă dau exemplu Mineriadele și 10 August când bucureștenii au fost bătuți pentru că au alt punct de vedere, acesta este PSD-ul!”, a spus Nicușor Dan la finalul conferinței de presă, prezentată video pe pagina de facebook a candidatului PNL – USR la Primăria Capitalei.

Comentarii

loading...