10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiVIDEO: Concert cu peste 500 de spectatori, întrerupt de Poliție pe Litoral

VIDEO: Concert cu peste 500 de spectatori, întrerupt de Poliție pe Litoral

Poliția a fost sesizată după apariția pe rețelele de socializare a mai multor filmări de la un club din Mamaia unde pe scenă concerta Puya și a descins în localul de la malul mării.

”În urma imaginilor difuzate în spaţiul virtual, poliţiştii constănţeni au efectuat verificări la un club din staţiunea Mamaia Nord, unde s-a constatat că în intervalul orar 19:00-19.30 a avut loc o interpretare a artistului Puya, la care au participat mai mult de 500 de spectatori, contrar prevederilor legale.”, a transmis IPJ Constanţa.

Oamenii legii au aplicat o amendă de 10.000 lei proprietarilor clubului pentru că au organizat un eveniment în aer liber cu participarea mai multor persoane decât este permis.

Organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale sunt permise numai cu participarea a cel mult 500 de spectatori cu locuri pe scaune, aflate la distanţă de minimum doi metri unul faţă de celălalt, precum şi cu purtarea măştii de protecţie, este una dintre prevederile cuprinse în ordonanța privind starea de alertă din România.

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...
Ultima oră
Pe aceeași temă