16 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăȘtirile zileiUn tânăr fără permis de conducere a fost reţinut după ce a...

Un tânăr fără permis de conducere a fost reţinut după ce a dat cu maşina peste un bărbat

Oamenii legii au stabilit că suspectul nu are permis de conducere, iar maşina respectivă avea autorizaţia provizorie de circulaţie expirată din luna martie.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, pe data de 28 aprilie, un tânăr de 19 ani din comuna Vlădeni conducea un autoturisme pe un drum comunal din localitate, iar la un moment dat a accidentat un bărbat de 26 de ani, iar după producerea evenimentului rutier conducătorul auto a părăsit locul faptei.

Poliţiştii au stabilit cu ocazia cercetărilor că tânărul de 19 ani nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul pe care l-a condus are autorizaţia provizorie de circulaţie expirată din luna martie. 

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Pe data de 30 aprilie, el a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca pe 1 mai să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cele mai citite

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale modifică legislația din domeniul asistenței sociale

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale anunță modificarea a șase acte normative din domeniul asistenței sociale. Schimbările au fost aprobate de deputați. Acestea vor aduce...

În atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

În atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina ruşii au schimbat tactica, explică analiştii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei ţinte sute de rachete şi drone...

Pui vopsit, pentru a părea proaspăt. Avertismentul șefului ANPC. FOTO

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, avertizează, în această dimineaţă, că unele firme vopsesc carnea de pui, pentru a o face să...
Ultima oră
Pe aceeași temă