Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un angajat al Penitenciarului Iaşi, depistat cu COVID-19

Un angajat al Penitenciarului Iași a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Acesta a exercitat atribuții de serviciu în sectorul operativ, cu purtarea echipamentului de protecție.

Share

Rl online 0 comentarii

31.07.2020 - 18:46

Administrația Penitenciarului Iași spune că a informat Direcția de Sănătate Publică Iași și a demarat procesul de identificare a contacților, aceștia urmând a fi scoși din serviciu și înlocuiți cu personal de rezervă.

Conducerea unității de detenție asigură că se menține, de asemenea, conduita preventivă, prin dezinfectarea periodică a spațiilor, triajul epidemiologic al cadrelor și monitorizarea stării de sănătate a tuturor persoanelor custodiate – nefiind identificată simptomatologie specifică până în prezent.

Comentarii

loading...