Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Turcan: PNL o cheamă pe Dăncilă la "Ora premierului"

PNL declară "război total" împotriva OUG 114/2018 şi solicită audierea premierului Viorica Dăncilă în Camera Deputaţilor, la "Ora prim-ministrului", pe data de 4 martie, a anunţat, marţi, liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.02.2019 - 14:18

"PNL declară război total împotriva 'ordonanţei lăcomiei' Guvernului Dăncilă şi o cheamă pe Viorica Dăncilă la audieri în Parlament la 'Ora prim-ministrului'. Am înregistrat astăzi (marţi - n.r.) solicitarea ca prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, să vină la audieri în plenul Camerei Deputaţilor, tocmai pentru că dorim să purtăm o dezbatere fundamentată care să conducă la oprirea Ordonanţei 114. Sunt mai multe formule prin care se poate ajunge la înlăturarea OUG 114 şi a efectelor acesteia. O soluţie şi cea mai la îndemână ar fi ca prim-ministrul, secondat de autorii morali ai acestei ordonanţe, domnii Dragnea şi Vâlcov, să decidă emiterea unei ordonanţe de urgenţă care să anuleze 'ordonanţa lăcomiei'. Asta ar însemna voinţă politică din partea Guvernului care a decis emiterea acestei OUG, deci speranţele sunt mici. A doua variantă pe care putem să o generăm în urma audierii premierului în plenul Camerei ar fi ca această ordonanţă să treacă în procedură de urgenţă prin dezbatere şi să fie respinsă", a afirmat Turcan, la Parlament.

Ea a adăugat că PNL a propus ca premierul să vină pe 4 martie în Parlament.

"PNL consideră vital ca această ordonanţă să fie oprită, pentru că efectele se vor simţi în toate categoriile sociale, fiecare cetăţean al acestei ţări va fi obligat să plătească taxe şi impozite la nivelul maxim, fiecare cetăţean va ajunge să plătească facturi mai mari la energie electrică, gaze şi energie termică, fiecare român care are împrumuturi la bănci va ajunge să plătească mai mult pentru creditul luat şi, de asemenea, să sufere consecinţele restrângerii creditării, fiecare român va ajunge să plătească abonamente mai mari pentru tv, internet şi alte sisteme de comunicaţii, fiecare român care şi-a pus speranţa că va avea o siguranţă în privinţa pensiei pe care o va lua îşi vede năruit acest vis, întrucât ordonanţa distruge Pilonul 2 de pensii, pentru că toţi agenţii care în momentul de faţă administrează fondurile de pensii vor fi înlăturaţi şi vom ajunge la naţionalizarea banilor din Pilonul 2 de pensii", a susţinut Raluca Turcan.

Comentarii