Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Turcan: Liviu Dragnea va pleca din fruntea Camerei Deputaţilor, este doar o chestiune de zile

Deputatul liberal Raluca Turcan a declarat, luni, că demersul pentru demiterea lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputaţilor este ”în linie dreaptă”, cazurile de încălcare a Constituţiei fiind din ce în ce mai numeroase.

Share

Rl online 0 comentarii

18.02.2019 - 14:26

”Liviu Dragnea va pleca din fruntea Camerei Deputaţilor, este doar o chestiune de zile”, spune Turcan care apreciază că se va ajunge la o majoritate care, ” la un anumit moment”, să finalizeze acest demers.

”Suntem într-un proces în linie dreaptă pentru demiterea lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputaţilor. Motivele de încălcare a Constituţiei sunt numeroase şi se adună practic de la o zi la alta. În acelaşi timp, încălcarea Regulamentului este, de asemenea, o constantă în tot ceea ce înseamnă activitatea instituţională a domnului Liviu Dragnea”, a declarat, luni, Raluca Turcan.

Aceasta a afirmat că, la dezbaterea bugetului, Liviu Dragnea ”a confiscat instituţia Camerei Deputaţilor pe persoană fizică”.

”A ajuns, cam tot ce înseamnă agendă parlamentară, să fie sub suma unor interese politice ţintite care nu au nicio legătură cu interesele românilor. Liviu Dragnea va pleca din fruntea Camerei Deputaţilor, este doar o chestiune de zile. Cred că vom ajunge la o majoritate parlamentară care la un anumit moment să finalizeze acest demers”, a mai spus Turcan. 

Comentarii

loading...