Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Trei titluri de campion mondial pentru un pompier din Constanța

Un pompier constănţean a câştigat titlul de triplu campion mondial la proba de atletism – 1500m, 800 m plat si 400 m plat.

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

Actualizat: 22.08.2019 - 17:17

Este vorba despre plt.adj.șef Gheorghe Romaşcanu care a reprezentat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa la Campionatele Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor, competiţie ce s-a desfăşurat în perioada 8-18 august 2019, în orașul Chengdu,  China.

Acesta a stabilit un record național masters stabilit cu timpul de 57"94 sutimi. De asemenea, la proba de 200m plat militarul a obținut medalia de bronz într-o cursă cu sportivi de elită din Trinidad Tobago, Brazilia, Canada și China.

Pentru această competiție sportivul a fost sprijinit financiar de Clubul Sportiv Pompierul Constanța, dar și de conducerea Inspectoratului fără de care deplasările externe nu s-ar  fi putut realiza. Totodată, I.P.A.Romania a fost alături de pompier.

 

Citește totul despre:

#constanta #pompier

Comentarii

loading...