Trebuia să fie în carantină la Alba, dar a fost găsit la Cluj, în trafic

Un bărbat dintr-un sat din Alba este cercetat penal pentru că nu a respectat măsura izolării la domiciliu, după întoarcerea sa din Germania.

Share

Rl online 0 comentarii

27.03.2020 - 16:33

Bărbatul a fost oprit în trafic la intrarea în Cluj-Napoca, unde se deplasase cu autoturismul proprietate personală, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

"În data de 26.03.2020, organul de cercetare penală din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în aceeaşi dată, o persoană de sex masculin şi-a încălcat obligaţia de a se afla în izolare la domiciliu, dispusă începând din data de 26.03.2020 deoarece a revenit din Germania, şi a părăsit locuinţa sa din com. Ighiu, sat Bucerdea Vinoasă cu autoturismul personal, fiind ulterior identificat şi oprit în trafic de către organele de poliţie la intrarea în mun. Cluj Napoca", se menţionează în comunicat.

Pe numele bărbatului a fost înregistrat, vineri, un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

În Alba se aflau vineri în izolare la domiciliu 1.771 de persoane.

Comentarii