Traficul de mare tonaj dinspre și înspre Ungaria va fi reluat

Traficul autovehiculelor de mare tonaj va fi reluat, luni seară, de la ora 23.00, la graniţa dintre România şi Ungaria. Acesta a fost restricţionat de ţara vecină care a sărbătorit ziua naţională, aceasta fiind zi nelucrătoare.

Share

Romania libera 0 comentarii

15.03.2021 - 21:14

Traficul de călători şi autoturisme se desfăşoară în condiţii normale.

„Începând din aceasta seară, ora 23.00, la graniţa româno-ungară traficul pentru autovehiculele de mare tonaj se va derula fără restricţii, sens în care se prefigurează o creştere a numărului de autovehicule care se vor prezenta la control pe sensul de ieşire din ţară, precum şi a timpului de aşteptare în punctele de trecere a frontierei situate la graniţa comună”, transmite Poliția de Frontieră, într-un comunicat de presă.

În perioada 13 martie, ora 23.00-15 martie, ora 23.00, ora României, circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone a fost restricţionată pe teritoriul Ungariei. Măsura a fost luată de către autorităţile din ţara vecină ca urmare a faptului că data de 15 martie a fost declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare.

Poliţia de Frontieră Română recomandă şoferilor de automarfare tranzitarea tuturor punctelor de frontieră deschise tranzitului de mărfuri, astfel încât să se evite aglomerarea doar a unor puncte de trecere a frontierei.

Comentarii