Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Trafic feroviar temporar oprit pe relația Crivina-Brazi, din cauza unor copaci prăbușiți

Traficul feroviar este oprit temporar între staţiile Crivina - Brazi, pe ambele sensuri de circulaţie, din cauza unor copaci prăbuşiţi pe calea ferată, informează reprezentanţii CFR SA.

Share

Rl online 0 comentarii

15.07.2020 - 19:48

"Din primele informaţii transmise de personalul feroviar ajuns la faţa locului, copacii prăbuşiţi pe calea ferată au fost tăiaţi de o firmă care desfăşura lucrări de defrişare în zonă. Pentru remedierea defecţiunilor înregistrate la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniilor de contact se acţionează cu două drezine pantograf pe ambele fire de circulaţie", explică reprezentanţii companiei.

Până la finalizarea intervenţiilor, patru trenuri de călători au fost oprite în linie curentă, între Crivina şi Brazi, iar alte 6 trenuri staţionează temporar în gările adiacente.

Trenurile oprite între Crivina şi Brazi sunt: IR 1755 Bucureşti Nord - Suceava, R 3007 Bucureşti Nord - Braşov, R 5007 Bucureşti Nord - Buzău şi IR 1574 Galaţi - Bucureşti Nord.

În jurul orei 19:00, erau staţionate în gările Crivina, Periş, Buftea trenurile 15003 Bucureşti Nord - Nehoiaşu, IR 1551 Bucureşti Nord - Ploieşti Sud, 472-1 Bucureşti Nord - Curtici, 16089 Mangalia - Bucureşti - Braşov, 16035 Bucureşti Nord - Braşov, R 3009 Bucureşti - Braşov.

"Menţionăm faptul că personalul feroviar de specialitate acţionează deja la faţa locului pentru înlocuirea firului de contact, rupt de copacii prabuşiţi, dar şi pentru înlocuirea componentelor avariate, astfel încât circulaţia trenurilor să se reia în condiţii de siguranţă, în cel mai scurt timp", precizează sursa citată.

Comentarii

loading...