TIR răsturnat în Bistrița. 9 autoturisme au fost avariate

Nouă autoturisme au fost avariate în cartierul Unirea din municipiul Bistriţa, după ce un TIR încărcat cu piatră s-a răsturnat pe DN 17, din cauza unei explozii la un pneu.

Share

Rl online 0 comentarii

13.08.2020 - 22:42

Potrivit informațiilor oferite de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, cele nouă autoturisme erau oprite la semafor în momentul în care TIR-ul s-a răsturnat.

„Mai multe echipaje de poliţişti de la Rutieră şi poliţişti locali au intervenit ca urmare a unui accident rutier care a avut loc în cartierul Unirea din Bistriţa. Conform primelor date, cel mai probabil din cauza exploziei unei anvelope, şoferul unei autobasculate (încărcată cu piatră) care circula pe direcţia Bistriţa-Vatra Dornei, un bărbat de 50 de ani, din Susenii Bârgăului, a pierdut controlul acesteia şi a intrat în coliziune cu o coloană de nouă autoturisme care erau oprite la culoarea roşie a semaforului, după care s-a răsturnat”, a transmis IPJ.

În urma accidentului, s-a înregistrat o singură victimă - un bărbat de 53 de ani din comuna bistriţeană Livezile, care conducea una dintre maşinile avariate şi a fost transportat la spital cu o plagă la o mână.

Toţi conducătorii auto implicaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Traficul rutier pe DN 17, în zona unde s-a produs accidentul, a fost blocat pentru aproximativ o oră, după care s-a circulat alternativ, pe o singură bandă.

Comentarii