Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Facebook

Tesla poate deveni cea mai valoroasă companie auto din lume

Valoarea acțiunilor Tesla a continuat să crească marți, continuând un trend care se menține de luni de zile. Acțiunile Tesla au crescut cu 20,5% și se tranzacționau cu 940 de dolari, iar valoarea companiei a ajuns astfel de 170 de miliarde de dolari transmite Digi24.

Share

Vlad Chelu 0 comentarii

08.02.2020 - 12:19

Acțiunile Tesla au crescut cu 40% în ultimele două zile, iar de la începutul anului prețul acestora s-a dublat. Din iulie 2019 până în prezent, valoarea acestora a crescut cu 274%. La sfârșitul lunii ianuarie 2019, Tesla valoara 100 de miliarde de dolari, acum se apropie de 200.

Această evoluție este încurajată de inaugurarea fabricii Tesla din Shanghai, precum și de obținerea profitului pentru prima dată în cei 10 ani de când compania este tranzacționată la bursa de valori.

Citește totul despre:

#actiuni #elon musk #tesla

Comentarii

loading...