Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Teatrul Masca deschide stagiunea în aer liber, în Parcul Regele Mihai I

Teatrul Masca deschide noua stagiune de spectacole în aer liber miercuri, de la ora 15,00, în Parcul Regele Mihai I - intrarea dinspre Piaţa Charles de Gaulle, informează un comunicat al organizatorilor transmis de Agerpres.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.05.2019 - 13:58

Primele spectacole care vor fi prezentate publicului, bazate pe discursul teatral nonverbal, vor fi "Prostia omenească" şi "Nunta".

"Prostia omenească", o ilustrare a celebrei povestiri omonime scrise de Ion Creangă, este un spectacol remarcabil prin dinamism şi muzicalitate şi oferă publicului ocazia de a se întâlni cu unii dintre cei mai tineri actori ai Teatrului Masca, se arată în comunicat.

"Nunta", un spectacol ce actualizează alegoric o nuntă tipic românească, reia din multitudinea de obiceiuri, tradiţii şi cutume doar ceea ce este curat şi cu sens, ceea ce aduce la suprafaţă simbolistica excepţională legată de acest ritual, care trebuie privită ca un adevărat patrimoniu.

Conceptul şi regia ambelor spectacole sunt semnate de Mihai Mălaimare şi Anca Florea.

Potrivit sursei citate, spectacolele din stagiunea outdoor fac parte dintr-un proiect socio-cultural amplu care are ca principal scop facilitarea accesului publicului la actul cultural, Teatrul Masca fiind promotorul teatrului de stradă în România.

Comentarii

loading...