Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Taxa de habitat din sectorul 2, anulată de instanță

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunțat joi că taxa de habitat introdusă de vechea administraţie a fost anulată de instanţă.

Share

Ioana Oancea 0 comentarii

Actualizat: 29.10.2020 - 23:21

"Am câştigat procesul privind taxa de habitat. Una din cele mai nocive taxe introduse de vechea administraţie a fost anulată de către instanţă. Pentru cetăţenii sectorului 2 şi pentru bunul simţ este o victorie uriaşă. Pentru primarul sectorului 2, din punct de vedere administrativ, urmează multe nopţi nedormite. În numele cetăţenilor sectorului 2 şi al bunului simţ, vreau să felicit colegii Andrei Panaitescu, Gabriel Waspusch, Marius Pellegrini, Diana Ene, Anda Badea, Antoneta şi Ion Chiricuţă - consilier local USR Sector 2 în mandatul 2016 - 2020 pentru participarea la această acţiune în contencios. Majoritatea lor covârşitoare sunt foşti sau actuali consilieri locali", a scris Radu Mihaiu pe Facebook.

El a adăugat că lupta de doi ani a USR Sector 2 s-a dovedit corectă şi eforturile au meritat. "E clar că a venit cu adevărat timpul schimbării!", a spus Mihaiu. 

Comentarii