Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Stingerea incendiului izbucnit, sâmbătă, la fabrica de condimente din Alba Iulia s-a încheiat

Intervenţia pentru stingerea incendiului izbucnit, sâmbătă, la fabrica de condimente din Alba Iulia s-a încheiat miercuri seară.

Share

Rl online 0 comentarii

06.02.2019 - 19:42

În tot acest timp, acolo au acţionat 38 de autospeciale de intervenţie, patru motopompe, 26 de ofiţeri şi 142 de subofiţeri şi maiştri militari, iar în prima zi au intervenit şi pompieri din Hunedoara, Cluj şi Sibiu, ulterior intervenind doar cei din Alba.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba au anunţat că, începând cu ora 18.00, intervenţia pentru stingerea incendiului izbucnit în 2 februarie la Solina România s-a încheiat.
 
Pe parcursul acestor zile, acolo au acţionat 38 de autospeciale de intervenţie, patru motopompe, 26 de ofiţeri şi 142 de subofiţeri şi maiştri militari. 
 
Sâmbătă, au actionat şi pompieri din Hunedoara, Cluj şi Sibiu, ulterior intervenind doar cei din Alba.
 
În urma incendiului, au ars hala de producţie şi depozitare, spaţii administrative şi conexe, pe o suprafaţă de aproximativ 10.000 de metri pătraţi. 
 
Totodată, au fost protejate/salvate 10 autocamioane, aparatura de laborator, butelii cu GPL, acetilen etc., instalaţie depozitare azot, depozit de motorină şi alte bunuri folosite în procesul de producţie. De asemenea, a fost protejată hala de producţie din imediata apropiere, aparţinând unui alt operator economic.
 
Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este în curs de stabilire, în acest sens fiind constituită o comisie de anchetă, mai spun reprezentanţii ISU Alba.

Comentarii

loading...