14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăȘtirile zileiStingerea incendiului izbucnit, sâmbătă, la fabrica de condimente din Alba Iulia s-a...

Stingerea incendiului izbucnit, sâmbătă, la fabrica de condimente din Alba Iulia s-a încheiat

În tot acest timp, acolo au acţionat 38 de autospeciale de intervenţie, patru motopompe, 26 de ofiţeri şi 142 de subofiţeri şi maiştri militari, iar în prima zi au intervenit şi pompieri din Hunedoara, Cluj şi Sibiu, ulterior intervenind doar cei din Alba.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba au anunţat că, începând cu ora 18.00, intervenţia pentru stingerea incendiului izbucnit în 2 februarie la Solina România s-a încheiat.
 
Pe parcursul acestor zile, acolo au acţionat 38 de autospeciale de intervenţie, patru motopompe, 26 de ofiţeri şi 142 de subofiţeri şi maiştri militari. 
 
Sâmbătă, au actionat şi pompieri din Hunedoara, Cluj şi Sibiu, ulterior intervenind doar cei din Alba.
 
În urma incendiului, au ars hala de producţie şi depozitare, spaţii administrative şi conexe, pe o suprafaţă de aproximativ 10.000 de metri pătraţi. 
 
Totodată, au fost protejate/salvate 10 autocamioane, aparatura de laborator, butelii cu GPL, acetilen etc., instalaţie depozitare azot, depozit de motorină şi alte bunuri folosite în procesul de producţie. De asemenea, a fost protejată hala de producţie din imediata apropiere, aparţinând unui alt operator economic.
 
Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este în curs de stabilire, în acest sens fiind constituită o comisie de anchetă, mai spun reprezentanţii ISU Alba.

Cele mai citite

Rusia îl urmărește penal pe președintele ucrainean Zelenski

Rusia a deschis o acţiune penală împotriva preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski şi l-a trecut pe lista persoanelor căutate, a relatat sâmbătă agenţia de presă...

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...

Mesaje de PAȘTE 2024: Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște de trimis în aceste zile sfinte celor dragi. România Liberă îți propune o selecție de urări de Paște, SMS-uri pe care...
Ultima oră
Pe aceeași temă