Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Nelu Tătaru (Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Spitalul din Deva va fi condus de medici militari, la fel ca la Suceava

Ministrul Sănătății, dr. Nelu Tătaru, a anunțat, miercuri, că la Spitalul Județean din Deva va fi instalată o "conducere militară".

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 08.04.2020 - 13:17

Ministrul Sănătății s-a deplasat, miercuri, la sediul Spitalului Județean de Urgență din Deva însoțit și de câțiva ofițeri și a precizat că la această unitate sanitară va fi instalată o "conducere militară" care este deja pregătită să-și preia atribuțiile.

Membrii acestei conduceri militare au fost aduși de la Galați.

Decizia ministrului Nelu Tătaru, anunțată miercuri, intervine după ce cu numai o zi înainte, adică marți, managerul spitalului și directorul său medical, care erau civili, au demisionat.

„Nu este încă situația de la Suceava. Poate fi, dacă nu rezolvăm în acest moment. Am avut un management care nu a făcut față și lipsa de autoritate a făcut să avem parte de demisii. În acest moment am instalat în management medici militari”, a precizat ministrul Nelu Tătaru.

Toți angajații Spitalului Județean vor fi testați pentru a se verifica dacă au sau nu au coronavirus.

Acest spital "va rămâne un spital pentru patologie Covid", a subliniat ministrul.

La nivelul județului Hunedoara, cele mai multe cazuri de coronavirus s-au înregistrat la Spitalul Județean din Deva.

Comentarii