VIDEO Șofer surprins de camere în timp ce mergea pe contrasens pe Autostrada Soarelui

Camerele de supraveghere au surprins joi un şofer care circula pe contrasens pe Autostrada Soarelui, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Maşina se deplasa pe sensul greşit la km 161, iar poliţia s-a autosesizat în acest caz.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.02.2019 - 19:30

"În seara zilei de 7 februarie 2019, ora 20:45, camerele de supraveghere ale Centrului de Întreţinere şi Coordonare (CIC) Valea Dacilor – D.R.D.P. Constanţa, au surprins un şofer care circula cu viteză pe contrasens, pe A2, km 161, sensul de mers Bucureşti – Constanţa. Reprezentanţii DRDP Constanţa au sesizat poliţia cu privire la acest eveniment", se arată pe pagina de Facebook a Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Pe imaginile publicate pe pagina de Facebook se pot vedea maşinile circulând, pe timpul nopţii, într-o direcţie, iar la un moment dat maşina care vine pe contrasens, în viteză.

Sursa menţionată precizează că intrările pe autostrăzile din România sunt semnalizate conform normelor europene în vigoare.

"În cazul în care din greşeală aţi pătruns pe o autostradă pe contrasens, este foarte important să nu continuaţi deplasarea şi să opriţi pe banda de urgenţă (care în acest caz se află pe partea stângă) ulterior să apelaţi numărul de urgenţă 112, pentru a fi scos în siguranţă din această situaţie", transmite sursa citată.

Comentarii