FOTO: pixabay

Sindicatul grefierilor: Instanțele și Parchetele sunt adevărate focare de răspândire a virusului

Sindicatul Dicasterial Bacău acuză instituțiile statului că nu intervin eficient în lupta cu noul coronavirus după ce o grefieră de 48 ani din Bacău, infectată cu Covid-19, și-a pierdut viața.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 02.11.2020 - 09:59

Sindicatul Dicasterial Bacău trage un semnal de alarmă cu privire la răspândirea noului coronavirus în sistemul judiciar și anunță că, din nefericire, un grefier de la Tribunalul Bacău și-a pierdut viața.

„După cum aminteam la începutul acestei pandemii, nici statul sau statutul şi nici robele (negre sau gri) nu ne protejează de noul coronavirus. Din nefericire, Covid-19 face prima victimă şi în rândul personalului din sistemul judiciar, şi anume o tânără grefieră de la Tribunalul Bacău, în vârstă de numai 48 ani, mamă a unui copil de 14 ani.”, au anunțat reprezentanții grefierilor.

Aceștia îi condideră vinovați pe moartea colegei lor pe cei din instituțiile publice „politizate, cu un management fără nicio performanţă, guvern care se dovedeşte ineficient şi incapabil să identifice cele mai bune soluţii pentru a preîntâmpina astfel de tragedii.”

Sindicatul Dicasterial Bacău susține că Direcțiile de Sănătate Publică trebuie să facă de urgență anchete epidemiologice în Instanțele și Parchetele din România, instituții transformate, în opinia sindicaliștilor, „în adevărate focare de răspândire a virusului.”

Comentarii