Servicii funerare complete pentru familiile îndoliate din București și Ilfov

Decesul cuiva drag vine ca o lovitură puternică în inimile noastre, mai ales pentru că o astfel de întâmplare vine mereu pe nepregătite.

Share

Redacția Online 0 comentarii

21.11.2019 - 17:48

Se dorește și se impune totodată, din rațiuni proprii, mobilizarea membrilor familiei pentru a realiza ca la carte toate demersurile aferente privegherii și înmormântării.

Având în vedere că timpul alocat privegherii este unul extrem de scurt, de doar 3 zile, demersurile trebuie realizate pe repede înainte. Aici intervin firmele de servicii funerare complete care oferă suport total pentru ca defunctul să aibă parte de o înmormântare decentă, întocmai după cum prevede și cultul religios de care aparține.

Casa Funerară Eva – seriozitate și promptitudine

Casa Funerară Eva, oferă pachete funerare și servicii funerare sector 4 , dar și celelalte sectoare și chiar Ilfov. Un pachet funerar ales de la această firmă asigură familia îndoliată că dispune de toate cele necesare pentru ca privegherea și înmormântarea să fie întocmai după cum religia defunctului prevede, dar și după cum prevăd tradițiile.

Gama de pachete funerare disponibile începe de la pachetul economic, continuă cu cel mediu, complet, de lux și se sfârșește la cel pentru pensionari. Ultima categorie, pachetul funerar pentru pensionari poate fi achitat ( decontat ) si cu talonul de pensie. Echipa oferă servicii compatibile, pliabile pe orice tip de buget.

Toate aceste pachete funerare includ și sicriul – din lemn rezistent și cu un aspect plăcut. Ele pot fi achiziționate și separat în funcție de preferințe din cadrul aceluiași magazin. Sicriele de lux, sicrie din clasa medie și clasa economic reprezintă denumirea categoriilor cu modele diverse din care se poate face achiziția la un preț pliabil pe orice buget. Totodată, acestea pot fi achiziționate și în rate fără dobândă. La cerere pot fi create și monumente funerare după preferințele clientului.

Transportul funerar și locul de veci – pe lista priorităților la înmormântare

Aceeași firmă de servicii funerare oferă transport autorizat intern și extern pentru familiile aflate în nevoie. Aceștia dețin autospeciale funerare omologate care asigură transportul defunctului către destinația dorită în siguranță și într-un timp optim.

Locurile de veci sunt un alt lucru ce îi înspăimântă tot mai mult pe români din cauza pretului ridicat. De cele mai multe ori locurile sunt limitate sau nu se pliază întocmai pe cerințele familiei, astfel incat  aceștia sunt nevoiți să aleagă dintr-o listă limitată de opțiuni. Casa Funerară Eva, cu pagina oficială www.companiafunerara.ro, pune la dispoziția celor aflați în nevoie, posibilitatea de a căuta online, în cadrul paginii companiafunerara.ro, un loc de veci în zona de care aparțin.

De la înmormântări și privegheri nu pot lipsi nici florile, coroanele sau jerbere. Ele reprezintă un ultim omagiu, un ultim semn de admirație adus defunctului. Aceeași firmă poate livra flori pentru ceremoniile funerare – acestea pot fi naturale sau artificiale, după cum fiecare își dorește. Publicul interesat din București beneficiază de transport gratuit pentru flori, coroane și jebere – acestea pot fi livrate direct la capelă sau la cimitir în cazul în care plata s-a realizat online.

Pe companiafunerara.ro sunt puse la dispoziția celor interesați modele de coroane din flori naturale și artificiale în culori și modele diverse. Termenul de livrare este de maxim 4 ore după ce comanda a fost finalizată prin e-mail sau prin apel telefonic.

Pentru și mai multe detalii, cei ce au nevoie de servicii funerare București și Ilfov sunt invitați să acceseze companiafunerara.ro.

Comentarii