Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Şedinţa Parlamentului în care se dezbate bugetul pe 2019 a început

Şedinţa Parlamentului în care se dezbat proiectele legii bugetului de stat şi legii asigurărilor sociale de stat pe anul 2019 a început.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 13.02.2019 - 16:48

Birourile permanente reunite au stabilit că în şedinţa de miercuri au loc dezbaterile generale asupra proiectelor până la ora 20,00, iar joi vor fi dezbateri asupra articolelor şi anexelor. Votul final este programat vineri.

La dezbaterile generale, Guvernul are alocat 50 de minute, iar grupurile parlamentare au 78 de minute, fiind câte 10 secunde pentru fiecare parlamentar. Astfel, PSD are 35 de minute, PNL - 16 minute, USR - 7 minute, UDMR şi ALDE câte 5 minute, PMP - 2 minute, minorităţile naţionale - 3 minute, iar neafiliaţii - 5 minute.

Comisiile de buget-finanţe au dat marţi noapte raport favorabil asupra proiectului legii bugetului de stat pe anul 2019, cu 21 de voturi "pentru" şi 11 "împotrivă".

Raportul comisiilor conţine 69 de amendamente admise la proiectul bugetului de stat şi peste 3.400 de amendamente respinse.

Comentarii

loading...