10.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiSe anunță proteste și la Ministerul Tineretului și Sportului. Cine sunt nemulțumiții

Se anunță proteste și la Ministerul Tineretului și Sportului. Cine sunt nemulțumiții

„Ministerul Tineretului și Sportului nu găsește soluții la problemele noastre și pentru aceasta mergem mai departe!” se spune în anunțul publicat pe site-ul sindicatului.

Reprezentanții SNTS își cheamă membrii la protest pentru miercuri, 14 aprilie, de la ora 11.00, în fața clădirii Guvernului.

„Vom cere Guvernului să intervină. Conducerea MTS nu poate să rezolve și nici nu vrea dialog, așa că îi arătăm Premierului Cîțu situațiile la care s-a ajuns în Sport și Tineret, direcția greșită în care merge actuala echipă.”, se mai spune în comunicat.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

STB va avea sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii cu trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”

STB îi anunță pe călători că, sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii au trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”. Societatea...

România și-a aflat adversarele de la Campionatul European de handbal feminin. Cum arată grupa tricolorelor

Naționala de handbal feminin a României a fost repartizată în Grupa B, alături de echipele Muntenegrului, Cehiei şi Serbiei, la Campionatul European care va...

9 persoane rănite și pagube raportate în urma cutremurului din Japonia

Cutremurul care a lovit sud-vestul Japoniei s-a soldat cu 9 persoane rănite şi a provocat pagube, au anunţat joi autorităţile. Seismul cu magnitudinea de 6,6...
Ultima oră
Pe aceeași temă