Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: INQUAM PHOTOS

Școlile din Târgu Mureș, închise după ce s-a depășit rata de 3 infectări la mia de locuitori

Toate unitățile de învățământ din Târgu Mureș și din alte șase localități din județul Mureș au trecut la învățământ sută la sută online după ce în acestea s-a depășit valoarea de 3 cazuri noi de Covid-19 la o mie de locuitori în 14 zile.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 19.10.2020 - 11:55

„În conformitate cu adresa transmisă de Direcţia de Sănătate Publică Mureş, din cauza ratei de incidenţă cumulată a cazurilor mai mare de 3 la 1000 de locuitori, unităţile de învăţământ din 7 unităţi administrativ teritoriale ale judeţului Mureş vor funcţiona în scenariul 3 (roşu) începând cu data de 19 octombrie 2020.”, a anunțat Instituția Prefectului Mureș.

Este vorba de municipiul Târgu Mureș și localitățile Ungheni, Cristeşti, Cozma, Sâncraiu de Mureş, Sângeorgiu de Mureş şi Sântana de Mureş. Elevii care frecventează cursurile școlilor din aceste localități vor învăța online pentru următoarele două săptămâni, perioadă ce poate fi prelungită în cazul menținerii actualei rate de infectare cu noul coronavirus.

Comentarii