Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

S-a întors iarna. Lapoviță în București, ninsoare pe drumurile naționale

În dimineața zilei de luni, 23 martie, pe mai multe drumuri naționale din România se circula în condiții de iarnă.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

23.03.2020 - 10:05

Luni dimineața se circulă în condiții de iarnă, atât în București cât și pe mai multe drumuri naționale din România, a anunțat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Totuși, nu sunt raportate blocaje de trafic sau probleme majore privind fluenţa traficului.

Se înregistrează ninsori pe drumurile din județele Dolj, Vâlcea, Hunedoara, Caraş-Severin, Cluj, Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Braşov, Sibiu, Mureş, Harghita, Covasna şi altele, precizează Infotrafic. De asemenea, se semnalează lapoviţă în Capitală şi în judeţele Constanţa, Olt și Mehedinţi.

"Având în vederea atenţionările meteorologice de vreme nefavorabilă, valabile până miercuri dimineaţă, recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor unui carosabil umed, alunecos sau acoperit cu zăpadă, să folosească în mod corespunzător sistemele de iluminare semnalizare şi de climatizare - dezaburire şi să păstreze o distanţă suficient de mare între autovehicule, pentru a putea opri în siguranţă", precizează Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Comentarii