Români reveniți în țară după ce au fost la cules sparanghel

30 de români care au lucrat în Germania și cărora le-au expirat contractele de muncă au revenit în țară cu o cursă Tarom pusă la dispoziție de Ministerul Afacerilor Externe.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 14.06.2020 - 09:39

Românii se aflau pe teritoriul Germaniei în imposibilitatea de a avea un domiciliu iar repatrierea s-a făcut cu o cursă aeriană pe ruta Frankfurt – Munchen – București.

O altă cursă specială s-a efectuat pe ruta București – Paris – București. Ea a dus în capitala Franței 64 cetățeni francezi și a adus în România 92 cetățeni români ce se aflau pe teritoriul Republicii Franceze. Cu aceeași cursă au venit și cetățeni străini rezidenți, respectiv doi cetățeni francezi, un cetățean britanic, un cetățean tunisian, un cetățean ungar, un cetățean algerian și un cetățean german.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă românilor care doresc să călătorească în această perioadă să verifice cu atenție informațiile postate pe site-ul MAE privind sfaturile și alertele de călătorie, precum și a informațiilor de interes publicate pe paginile de internet ale misiunilor diplomatice și ale oficiilor consulare ale României în străinătate.

 

Comentarii