Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Risc de inundații. Cod portocaliu și cod galben pentru județele din Moldova

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis avertizări tip cod portocaliu și cod galben pentru județele din zona Moldovei.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

03.05.2020 - 18:51

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA), aflat în subordinea Ministerului Mediului, a emis duminică după-amiaza o avertizare Cod portocaliu pentru râuri din judeţele Iași și Vaslui.

De asemenea, tot duminică au fost emise atenţionări tip cod galben pentru râuri din judeţele Neamț, Iași, Vaslui, Botoșani și Iași, aceste avertismente fiind valabile până duminică la ora 24.

Comentarii

loading...